Selasa, 3 Mei 2011

SIyeSly Akn Mengambil Siyes

Dengan nama Allah Yang Maha Pemurah Lagi Maha Mengasihani

Kali ni blog aku akan di update sebab sudah berholidayu di rumah dalam jangka masa yang agak panjang gak la. Selepas membuat Latihan Mengajar di Kulim aku merancang nak keje dulu sementara dan pastikan keje ni keje yang takde kena mengena dengan mengajar sebab nak rehat jap dari mengadap budak-budak ni...hahhaa..

Dalam sebulan ni aku nak cite sikit pengalaman masa membuat praktikal kat Kulim. Ada yang sedih dan ada yang menarik. Sok start la, malam ni nak cari idea pe nak post sok...


gambar di amik dri Mr Google


Jumaat, 14 Januari 2011

BuanG Habuk Jap

Dengan nama Allah Yang Maha Pemurah Lagi Maha Mengasihani

Rasanye tak lambat lagi nak cakap yang aku selamat sampai kat Kulim dan akan membuat praktikal mengajar kat sini. Malam ni lepak kat McD dengan abang aku sekeluarga. Tak banyak nak cite malam ni sebab idea masih takde lagi..


Credit: Google


Kali ni aku dapat sambut birthday anak buah aku buat kali pertama walaupun yang ke 2... 10.01.11 tu adalah tarikh birthday anak buah aku ni..

sangat suka dengan upin dan ipin


Muke berharap untuk makan kek...

Tu je kot.

sekian.


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...