Ahad, 26 Disember 2010

500 BLOG !

Sebelum tido nak join contest jap. Saja je nak ilangkan boring ni sebab aku tengok blog bro Ben Ashaari ni nampak menarik tuk di baca.....

Sebelum masuk kena selesaikan syarat-syarat dulu...


Letak banner contest -------------------> setel



TAJUK: 500 BLOG ! dan linkkan ke entri ini ... ------------------->Bole klik pada banner yer



Tuliskan serba sedikit mengenai diri anda dan tujuan jadi blogger ..

Boleh aku Joe dan berumur 22 taun. Masih bergelar student dan lelaki (nama pun Joe). Seorang yang amat pentingkan masa sebab tu jam dan diriku tak dapat dipisahkan. Menjadi blogger sebab nak isi masa lapang dan untuk kenangan ke anak cucu nanti...tu je kot.



Tinggalkan url entri anda di entri ini ... -------------------> pun setel gak..



Lastly, nak tido suda sebab sok ade keje sikit (perlu ke cakap)....


p/s: Tahniah kepada Malaysia atas kemenangan 3-0 ke atas Indonesia...
Tanah Tumpahnya Darahku!!

sekian..




5 KoMeN SuDa:

nohfee berkata...

kenangan anak cucu? betol2!!
hehe

JoE ToRrEs Da BomB berkata...

taw xpe....
hahaha..

overscurry berkata...

PENCARIAN 50 FOLLOWERS TERAWAL DAN 50 PENGOMEN TERAWAL BLOG ANAK MAMA 2011. MASIH MENUNGGU. REWARD S MENANTI KPD BLOG YANG BERTUAH
http://overscurry.blogspot.com

Myra Ayreen berkata...

http://myraayreenmurshemellow.blogspot.com/

me one of thiss segmen .. hehe
datang jenguk dan bace ..

hit me back babe ...

apisv2 berkata...

mengunjungi, mengkomen dan menggegarkan blog anda dari blog abg ben!
nice blog;)
blog apisv2©

Catat Ulasan

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...