Sabtu, 25 Disember 2010

ProJek SeteNgah Mati

Setelah berjaya miliki broadband baru (perlu ke cite). Dapat gak update blog ni...huhuhu...(lap hingus)

Tajuk dah nampak macam gempak. Tapi tak gempak mane pun. Yela, membe-membe sume tulis dalam blog pasal PSM diorang. PSM tu bukan seperti tajuk di atas ye. Maknanya Projek Sarjana Muda. PSM ni kalau kat UMT panggil PITA kot, ada yang panggil FYP (Final Year Project) dan ada yang panggil TESIS. Tak kisah la yang penting sama je benda tu bila dah final year. Bila dah tensen ni mula la ada yang cakap PSM tu projek sampai mati la, projek satu malam la dan macam-macam la. Malas nak membebel panjang nak tunjuk sikit projek aku ni. Takde la gempak mane pun tapi abis la gak RM500++. Kalau rase nyampah sila jangan tengok yer, hahahaha....(mata pandang atas dan tangan kat dada)






Sekian nukilan dari aku. Banyak benda nak tulis dalam kepala hotak ni tapi esok je la.


2 KoMeN SuDa:

Izzatul Huda berkata...

hek eleh...poyo jek ko ni. hahahaha

tu tesis ko ke? tebal giler kot~~ tahniah2~~

JoE ToRrEs Da BomB berkata...

hahaha...
tgok r bape aku perabih wat sume tu
mmg tebal r...

Catat Ulasan

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...